Com a desgreuge al maltractat cogombre, vull dedicar aquest nou capítol de SABORS DE TURQUIA al cacık (pronuncieu-ho djadjic), un plat a base de cogombre i iogurt, conegut més enllà de les fronteres turques, als territoris del vell imperi otomà, com a Romania, a Bulgària o a Grècia, on se’l coneix amb el nom de tzatziki.
dimarts, 7 de juny del 2011
SABORS DE TURQUIA 8
CACIK
Aquests darrers dies el cogombre ha estat protagonista involuntari dels titulars de notícies a tots els mitjans de comunicació europeus.
Els cogombres conreats a l’Estat espanyol han estat injustament acusats per la responsable de salut d’Hamburg, Cornelia Prüfer-Storcks, de provocar una infecció massiva d’escherichia-coli, a causa de la qual gairebé dues mil persones han estat hospitalitzades i una vintena més han perdut la vida.
Finalment, la mateixa senadora Prüfer-Storcks, ha hagut de desmentir que l’origen del bacteri escherichia-coli causant de la intoxicació, es trobés als cogombres espanyols.
Com a desgreuge al maltractat cogombre, vull dedicar aquest nou capítol de SABORS DE TURQUIA al cacık (pronuncieu-ho djadjic), un plat a base de cogombre i iogurt, conegut més enllà de les fronteres turques, als territoris del vell imperi otomà, com a Romania, a Bulgària o a Grècia, on se’l coneix amb el nom de tzatziki.
Com a desgreuge al maltractat cogombre, vull dedicar aquest nou capítol de SABORS DE TURQUIA al cacık (pronuncieu-ho djadjic), un plat a base de cogombre i iogurt, conegut més enllà de les fronteres turques, als territoris del vell imperi otomà, com a Romania, a Bulgària o a Grècia, on se’l coneix amb el nom de tzatziki.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)